Traduceri din franceza in romana

Doriti sa beneficiati de traduceri din franceza in romana, realizate de un traducator profesionist?

Multumita traducatorilor nostri profesionisti, biroul nostru de traduceri pune la dispozitia clientilor  traduceri din franceza in romana de cea mai buna calitate.

Realizam traduceri atat in limba franceza cat si in alte limbi straine. Biroul nostru de traduceri va ofera o gama variata de 27 limbi . De asemenea, documentele dumneavoastra pot trata diferite domenii de activitate. Traducatorii nostri nu vor intampina dificultati in a le traduce. Acestea pot fi din domeniul juridic, medical, tehnic, etc. Sau pot fi totodata acte si documente oficiale, cu caracter personal, sau diplome si acte de studii.

Puteti obtine traduceri autorizate, legalizate. Ba chiar le puteti apostila sau supralegaliza.

La noi, problemele dumneavoastra sunt intampinate intotdeauna cu raspunsuri prompte si clare, fiecare client bucurandu-se de atentia noastra maxima. Daca sunteti in cautarea unor traduceri din franceza in romana realizate la un nivel inalt, apelati cu incredere la noi ! Va asteptam oricand!

În vremea Imperiului Roman, Franţa de astăzi se chema Galia. Împăratul roman Iulius Cezar a cucerit Galia în anul 50 î.e.n. Limba vorbită de către localnici îşi găsea originile într-un dialect celtic. Ocupanţii romani au introdus o noua limbă, o formă  a limbii latine. Totusi, aceasta nu a fost adoptată integral de localnici, ci mai degraba a fost adaptată.

400 de ani mai târziu, francii din Germania au cucerit Galia, numind-o Franţa. Unele cuvinte din domeniul agriculturii sau războiului îşi găsesc originile în limba francilor.

Astăzi, franceza este singura limbă oficială a unui număr mare de țări și folosită în mod larg în alte câteva. O parte din națiunile care utilizează această limbă s-au regrupat în OIF. Pe lângă țările care vorbesc limba franceză ca limbă oficială a statului, precum Franța, există țări în care franceza este o limbă utilizată in mod curent, chiar dacă nu este legiferată în legile fundamentale.