Traducere franceza romana

Aveti nevoie de o traducere franceza romana?

Limba franceza este una dintre cele mai importante limbi de pe glob, fiind vorbita in foarte multe tari, atat ca limba oficiala, cat si ca limba secundara. De asemenea, este folosita in foarte multe domenii de activitate si in acte si documente oficiale, ceea ce face necesara traducerea textelor in/din aceasta limba.

Pentru a realiza o traducere franceza romana excelenta, trebuie inteles  foarte bine un document in limba franceza. Acest lucru este destul de dificil de obtinut in cazul in care nu ati apelat la persoana potrivita pentru a va ajuta.

Noi va putem usura munca, punandu-va la dispozitie traducatorii nostri profesionisti. Acestia  realizeaza o traducere franceza romana corecta, rapida, si de cea mai buna calitate pentru dumneavoastra.

Puteti solicita traducerea oricarui text si folosirea oricarei limbi straine, prezente in catalogul celor 27 limbi detinut de noi. De asemenea, textele traduse pot fi legalizate, supralegalizate, apostilate sau autorizate.

Asadar, daca doriti o traducere franceza romana realizata intr-o maniera profesionista, va invitam sa ne contactati.

Va asteptam cu mare drag!

Limba franceză işi are rădăcinile în limba latină, asemenea limbilor spaniolă, portugheză, italiană şi română.
În secolele 13-14, “françois“, limba franceză a vremii era folosită mai mult în scopuri oficiale. Către jumătatea secolului 14, limba franceză era cea mai răspândită din Europa. Între secolele 16 şi 19, timp în care Franţa a cunoscut o perioadă de influenţă extraordinară în Europa, limba franceză s-a răspândit în toată lumea.

În anul 1539 limba franceză a devenit limba naţională a Franţei prin ordonanţa lui François I.

Abia în secolul 20, franceza a fost detronată ca limba internaţională a diplomaţiei de către limba engleză.

Limba franceză rămâne şi astăzi una dintre cele mai importante limbi straine din lume şi este una dintre cele 6 limbi oficiale ale Naţiunilor Unite (U.N.) precum si a altor organizatii internationale.